Esimene nädal: Lähtelt - Kaasajani

Tehnoloogiad

Virtual boy Nintendo 



The Virtual Boy is a video game console developed and released by Nintendo in 1995. The system used a monochromatic (red and black) visor that simulated a 3D view on its games. 


Projekt oli muidugi huvitav ning võinuks ehk oodata edu, kuid peavalud, kõrge hind ja tolleaegsete inimeste tajumine lõhkusid selle..Siiski projekt areneb hästi tänapäeva maailmas. Lihtsalt inimesed ei tahtnud tol ajal tulevikku vastu võtta.

Esimene nominatsioon: mis oli niivõrd enda ajast ees, et põrus põhjalikult läbi

Microsoft Bob



Microsoft BOB is a Windows 3.1 graphical shell intended for novice users. It presents your desktop as a series of "rooms" with various selectable objects, and assists you with a friendly animated guide.
Teine nominatsioon: mis oli piisavalt totter, et küsida "Mis selle looja peas küll toimus?" Kuigi Microsofti BOB on minu arvates huvitav mõte, aga see oli naeruväärne ja rumal, et inimesed ei toetanud seda ideed ja projekt lõpetati kiiresti. Projekti sulgemise põhjused:
  1. Ebaõnnestunud disain ja liides.  
  2. Puudub ühilduvus ja tugi. 
  3. Raske kasutada. 

Linux

Kolmas nominatsioon: mis tekitas tõelise revolutsiooni IT-maastikul. Miks nii? 
Ilma Linuxita liiguks vaba tarkvara areng aeglasemalt. Ja siis oleks meil vähem tarkvara, mida saaks muuta ja täiendada vastavalt oma vajadustele. Aga keegi ei tea seda kindlalt.  


Viited:

https://www.computerhope.com/issues/ch000984.htm

https://nintendo.fandom.com/wiki/Virtual_Boy

https://habr.com/ru/companies/1cloud/articles/441554/

https://winworldpc.com/product/microsoft-bob/100


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

E -arendus

Meedia - Meelemängud