E -arendus

 SWOT - Eesti infoühiskonna arengukava 2030

Strengths



Nagu pildil näha, võib näha selle projekti positiivseid külgi ja see on väga hea. Siin pole mul midagi lisada, sest kõik on nii nagu tänapäeva ühiskonnas.

Weakness



Nõrkustest võiks rohkem rääkida. Ütlen kohe, et ma ei saa täpselt hinnata kogu riigi olukorda, nii et ma võtan lihtsalt inimese vaatenurga. Võtame näiteks selle projekti rahastamise teema, arvestades riigi praegust olukorda, maksud tõusevad, kulud tõusevad, palgad ei tõuse, paljud inimesed lahkuvad, mistõttu maksumaksjaid jääb vähemaks. Poliitikast ei tasu üldse rääkida, sest igal aastal on meie riigil suur probleem - ei leia ühte miljardit eurot. Küsimus on selles, kust me selle raha saame?

Opportunities












Samuti tasub lisada interneti laiendamisse, e-teenuste parendamisse. Lühidalt, projekt on hea. 


Threats















Ohtudega võib öelda, et mida rohkem tehnoloogiat kasutusele võetakse, seda rohkem tuleb aega võtta kaitseks. See tähendab, et esimene asi on turvalisus. Plaanis näeb kõik hea välja, aga tegelikult ei oska keegi öelda.  

Kokkuvõtte

Kokkuvõtteks tahan öelda, et see on vaid osa tugevustest, võimalustest, nõrkustest ja ohtudest. Mul oleks hea meel, kui projekt täituks täpselt nii, nagu seal kirjas on ja see parandaks meie elu paremaks. Aga kui see ei paranda elu, siis tasub küsida, mille eest me riigile maksame .

Viited





Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Esimene nädal: Lähtelt - Kaasajani

Meedia - Meelemängud